Het fruit of de fruitmengeling zorgt samen met het water voor een heerlijke verfrissende smaak, en dat volledig caloriearm. Er worden dus geen geraffineerde suikers toegevoegd! Bovendien zijn de vruchtenfrisdranken een bron van vitamines en zorgen de groene flessen en het natuurlijke koolzuur voor een optimale bewaring van de Tönissteiner drankjes. Bekijk de samenstelling per product in ons assortiment overzicht om de juiste hoeveelheid te weten. ›
Caloriearm en gezond - Fruit
 

Tönissteiner is geschikt om altijd en door iedereen gedronken te worden.

Door de uitgebalanceerde minerale samenstelling en de uitzonderlijke zuiverheid kan Tönissteiner onbeperkt en door iedereen gedronken worden.
Sporters

Sporters

Sporters

Door het hoge gehalte aan calcium en magnesium is Tönissteiner bijzonder geschikt voor sporters, die na een inspanning voldoende vocht en mineralen moeten bijtanken.
Kinderen en ouderen

Kinderen en ouderen

Kinderen en ouderen

Tönissteiner is uiterst geschikt voor bij de maaltijd: het koolzuur prikkelt de zinnen en het magnesium bevordert de spijsvertering.
Mensen met allergieën

Mensen met allergieën

Mensen met allergieën

Doordat de groene flessen en het natuurlijk koolzuur zorgen voor een optimale bewaring van de Tönissteiner drankjes, kunnen ook mensen met voedselallergieën genieten van de Tönissteiner limonades.
Mensen met diabetes

Mensen met diabetes

Mensen met diabetes

De meeste limonades zijn bovendien ook geschikt voor diabetespatiënten doordat ze een minimum aan natuurlijke suikers bevatten. Het caloriegehalte varieert van 5 kcal tot 26 kcal per 100 ml.
Mensen met een dieet

Mensen met een dieet

Mensen met een dieet

Door het feit dat de vruchtenlimonades caloriearm zijn, passen ze in bijna elk dieet. Vandaar dat ook veel diëtisten de Tönissteiner limonades aanbevelen.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste producten van Tönissteiner.